fbpx

Stress zonder aanwijsbare reden?

TAO Trainer Reinoud Eleveld en ik zijn samen in gesprek over ‘stress zonder aanwijsbare’ reden. Alle thema’s van Kopp komen aan bod, zoals het altijd ‘aan staan’, het ‘uitchecken’, het ‘zorgen voor de ander’. En vooral het continue afvragen ‘doe ik het goed’ ‘hoe moet dit”.

De onrust die het gaf en de onzekerheid of ik wel ‘normaal’ was, hebben mij via TAO ook weer een stap verder gebracht in het contact met mijn lijf. Immers: veel Kopp-kinderen die ik begeleid en spreek zijn, net als ik voorheen, erg uit contact met eigen lijfsensaties. Tao brengt het gevoel weer terug van lijfcontact en sensaties.

Ook bespreek ik, samen met Reinoud, de manieren die de Vallei-training en de TAO mij hebben gebracht  in de heling van mijn trauma, door weer veilig in mijn lijf te zijn, o.a. via  lijfwerk (chi kungs), het trainen van onschuld en vitaliteit, in alle veiligheid die er is.

Dit bracht mij terug bij mijn onschuld, mijn bron van sexuele levensenergie, als potentie en mijn onuitputtelijke rijkdom aan levenszin, creativiteit en vitaliteit.

Vanuit het perspectief van TAO kijken we naar de kracht van Vallei-training als onderdeel van de heling van trauma.

 

Als je wilt kijken hoe jij dat ook kunt ervaren:

Ik vertel je graag over de Vallei training. Dit is een van de mogelijkheden tot heling via zelfbeminning en aanraking van je eigen lijf (niet met een doel of bestemming) puur om zelfliefde.

Als je deze training wilt doen, heb ik een kortingscode van 50 euro op de aanschaf op de prijs. Dus klik daarvoor hier om deze code te krijgen.

Ik bied ook aan een groepje Kopp-vrouwen de training Krachtbron.
Daarbij lopen we samen door het proces van de VO door en delen we veel in een veilig setting. Dat is verrijkend om in een vrouwencirkel te delen.

Maak dan direct een afspraak in mijn agenda. Klik daarvoor hier, dan kom ik graag met je in contact.