fbpx

Webinar

Haal je ouders van je schouders – Krijg rust in je Kopp!

Maak waar wat jij nú wilt in jouw eigen leven!

 

Schrijf je in voor dit webinar

Waar gaan we het over hebben in dit webinar…

Wat kan je verwachten? De waarde die ik in het webinar deel, gaat o.a. over:

  • De invloed van je Kopp- verleden op het nu
  • De impact van stress op jouw lichaam
  • Oefeningen om rust te ervaren
  • Mijn methodiek die je kan ondersteunen

Als je werkelijk jezelf wilt ontwikkelen, rust in je hoofd wilt en ontspanning wenst, kom dan naar het webinar.

Welkom bij het waardevolle webinar over Kopp.
Ik vertel meer hoe jij als een gezond onschuldig kind, opgroeide in een zeer ongewone situatie. En welke impact dat heeft op jouw leven nu.
De ouder(s), van wie je afhankelijk was, konden jou de benodigde opvoeding en begeleiding niet geven.

Kopp-kinderen groeien op in een complexe onveilige situatie. Dat betekent dat je ouder(s) had met (wel of niet gediagnostiseerd) psychische problemen of verslavingen van welke aard en hoedanigheid dan ook.

Het is mijn missie om een voorbeeld te Zijn voor de mensen die stress ervaren door patronen uit het verleden, door bij te dragen aan een fijn leven ondanks deze Kopp-thema’s. Vooral door mijn praktische levenservaring kennis en kunde leer ik opnieuw de tools om zo bij te dragen aan geluk en ontspanning, ondanks jouw kopp-achtergrond.

“Haal je ouder(s) van je schouders. Zet jezelf op nummer 1”

De helende stappen naar rust, eigenliefde & zelfvertrouwen in een bewezen nieuwe methodiek.

Als jij jezelf wilt ontwikkelen in zelfvertrouwen, rust en eigenliefde, dan is er een gelijknamig programma om de pijn van vroege kinderjaren van minimale invloed te laten zijn op jouw volwassen leven. Je krijgt rust in je hoofd en ontspanning in je lijf.

 

Kies voor jezelf

Ik koos in mijn leven voor mijzelf.

Ik ontdekte mijn talenten en mijn kracht om mijn eigen regie te nemen; mijzelf te laten zien en mijzelf lief te hebben. Zo heb ik mijn eigen leven op orde gekregen.

Het is mijn missie om op een zorgvuldige en empathische wijze jou te ondersteunen, zodat jij een fijn leven kan hebben, ondanks een Kopp- verleden.

Hierdoor ga je schitteren vanuit wie je bent.

Wil je ook schitteren? Volg het webinar, dan weet je hoe!…

Over Antoinette

Ik ben een KOPP-kind. Een Kind van een Ouder met een Psychisch Probleem. Mijn ouders konden mij de veilige plek niet bieden die ze wellicht wel hadden willen bieden. Mijn moeder heeft ingewikkeld, explosief, kritisch, borderline & narcistisch gedrag. Mijn vader is te lief en vlucht voor alles weg. Uiteindelijk kan hij niet tegen mijn moeder op. Zijn wanhoop en onmacht explodeert dagelijks. Daar leefde ik tussen. Het huwelijk van mijn ouders is vol ruzie en onveiligheid, zeker voor mij om als kind in op te groeien.

De consequenties:

  • alertheid & ‘aan’ staan
  • leegte en eenzaamheid
  • niet weten wie ik ben, wat ik wil, wat ik voel
  • denken dat ik ‘gek’ ben
  • continue zorg en schuld op mij
  • denken dat ik niet goed ben en ik het fout doe
Antoinette - rond profiel

Reacties van deelnemers

Het was zo waardevol. Dank je wel Antoinette. Je vertelt het zo herkenbaar. Jouw achtergrond en alle aspecten van kopp geven mij inzicht in mijzelf. En juist DIE erkenning is zo fijn. Daar heb ik zo lang mee geworsteld. Dat geeft mij nu inzicht. Zo blij dat ik jouw webinar heb gevolgd en dat je op mijn pad bent gekomen.

Annet

Het gratis webinar was waardevol om te ervaren met wat het allemaal inhoud en is.

Joyce