Ervaringen - Koppkind

Ervaringen

“Wat ik mij herinner is dat het mij een warme (!) plek van herkenning gaf.
Die warmte in je praktijkruimte is iets dat van belang is, omdat ik, blijkt nu als KOPP-kind die kou zo vaak heb meegemaakt.  

Daarnaast gaf het mij vele handvatten in het dagelijks leven als volwassene en als mama. 

Het gaf mij inzicht in de wond, die van mij is, en welke keuze ik heb om er mee om te gaan. De vraag bijvoorbeeld: “Geef ik mijn wond direct onbewust door aan mijn dochter? Óf kies ik ervoor om mijn emoties zélf te doorvoelen, in eigendom te nemen en het zelf bij mijzelf te houden en laat ik mijn dochter zoveel mogelijk daarbuiten? Dat laatste: wow. Dat heb ik te doen… en dat wil ik. En daar krijg ik nu tools voor. Wat een inzicht! Dank je wel.”

JvI

Ik kon concreet vooruit met de stappen die ik van je kreeg in de sessie. Wat me vooral raakte was de (h)erkenning van jouw verhaal in mijn situatie en achtergrond. Door de herkenning en daarna het delen van mijn situatie, viel er een last van mijn schouders. Alsof ik er niet meer alleen mee rond torstte.

Ik kon concreet en direct met de tools aan de slag in mijn eigen leven. Ik ben dankbaar voor wat ik heb geleerd.”

GB

Ik heb de training ‘Gooi je ouders van je schouders. Zet jezelf op nummer 1’ gevolgd bij Antoinette in haar praktijk in Utrecht. 

Ik heb een positief en verhelderend gevoel aan deze training overgehouden. 
De stap die ik door deze training heb gezet is dat ik letterlijk oefende met meer ruimte (durven) innemen.
Toestemming om mij vrij en blij te voelen, bracht deze training mij!
 
Ik heb vertrouwen gekregen om mijn eigen keuzes  maken. Ik heb het gevoel gekregen dat ik dit helemaal zelf in de hand heb.
Antoinette is een vrolijk en integere vrouw. Ze straalt veel enthousiasme uit en heeft mij tot deze stappen geïnspireerd”.
H

Doe nu de 'Je-Bent-Niet-Gek-Stress zelftest'